Krása ženy

Každá z nás má určite nejaký vzor. Je to prirodzené, že sa nám niekto páči a chceli by sme byť ako on. No nemali by sme to samozrejme preháňať. Ja mám tiež svoj vzor a som veľmi rada, že som si ho našla. Krása je veľmi zložitý pojem a často nevieme, čo si pod tým predstaviť. To je ale úplne normálne keďže každému z nás sa páči niečo iné a práve preto neexistuje jeden model krásy. Hovorí sa, že žena by mala byť prirodzene krásna. Dnes však už na každom kroku vidíme dievčatá alebo ženy, ktoré majú na sebe niečo umelé.

modelka

Ja osobne nie som úplne proti týmto veciam, naopak niektoré sa mi veľmi páčia. Tu však ale potom vznikne to, že takmer každá z nás je si veľmi podobná. Toto sa mi už určite nezdá byť pekné. Vlasy sa mi páčia dlhé. Už od minulosti boli vlasy symbolom ženstva a dokonca len prostredníctvom nich ženy zvádzali mužov, tak že vlnili vlasmi. Čo sa týka farbenia vlasov je to individuálne. Niekomu pristane farba, ktorú má prirodzene. Inej zase pristanú oveľa viac nafarbené vlasy. Samozrejme nemali by to byť extrémy. Stále by to malo vyzerať prirodzene.

blondýna

Ďalej sa mi veľmi páčia umelé mihalnice. Podľa mňa je to úplne krásne, keď to nie je prehnané. Zvýrazní to oči a zväčší ich. Za mňa je to úplne nádherné. Máte možnosť si zájsť do salóna a dať si ich urobiť tam alebo ak chcete ušetriť pokojne si ich viete nalepiť aj doma. Postačia kvalitnejšie prípravky. Samozrejme v prvom rade je dôležité zdravie. Používajte preto len dobré a zdravotne neškodlivé produkty.
Čo sa mi ešte páči? Páčia sa mi aj plné pery a teda upravené. Nemyslím, tým nejakú plastickú operáciu. Napríklad skúste kyselinu hyaluronovú, je pre telo prirodzená a vstrebáva sa. Takéto injekcie do pier vytvoria vzhľad krásnych a plných pier. Viem, že niekto to odcudzuje, no mne osobne sa to páči. Záleží predsa na tom, čo si myslíte vy a nie niekto iný. Je to len na vás.