Sklenené posuvné dvere ktoré Vás zaujmú funkčnosťou a dizajnom

Sklo sa vyznačuje čistými líniami, eleganciou, nadčasovosťou a mimoriadne praktickým využitím zároveň. Architektúra ho po dlhé stáročia využívala aj pri projekcii interiéru. Sklenené výplne dvier plné ornamentov sú už dnes historickou pamiatkou.

mountains-2537199_640

Súčasná moderná architektúra takisto používa sklo ako dizajnový a zároveň aj funkčný doplnok.

Sklenene posuvne dvere sú príkladom maximálneho využitia funkčnosti a elegancie súčasne.

Vytvárajú dokonale zladený prvok s interiérom a pôsobia sofistikovane a pritom tak jednoducho. Sú vyrobené zo špeciálne tvrdeného bezpečnostného skla, ktoré spĺňa všetky požiadavky kladené na bezpečnosť a kvalitu. V ponuke je mnoho variácii, dĺžok, farebných prevedení a realizácií. V interiéroch pekne vyniknú priesvitné, matné mliečne, pieskované alebo s potlačou. Ich patentovaná technológia výroba zaručuje bezproblémovú a tichú manipuláciu. Sú vhodné do akéhokoľvek interiéru, využitie nájdu v administratívnych budovách, bankách, na odborných pracoviskách ale aj v domácnostiach. Vhodne zvolenou povrchovou úpravou dosiahneme pocit dokonalého súkromia, aj preto sú často používané v kancelárskych priestoroch. Dokážu rozdeliť veľký priestor na menší. Ich veľkou výhodou je dokonalá priepustnosť svetla a jeho správny lom. Motívy vytvorené pieskovaním dotvárajú charakter interiéru.

showroom-1188626_640

V ponuke sú prevedenia celosklenených posuvných dverí alebo prevedenia len do určitej výšky steny. Vždy záleží od účelu použitia a výšky danej miestnosti. Patentovaný rám do ktorého sú osadené spĺňa legislatívne požiadavky kladené na bezpečnosť a maximálnu kvalitu.

Poctivý prístup, profesionalita a odborné poradenstvo sú súčasťou kompletného servisu.

Správne zameranie je veľmi dôležité, najmä v priestoroch, ktoré majú viacero členení a rohov. Takisto odborná rada pri inštaláciach s podhľadmi je na nezaplatenie. Ušetrí Vám čas aj peniaze.