Myslíte si, že minimalizmus je dôležitý?

Menej je niekedy viac. Koľkokrát za celý život ste počuli túto vetu? Asi je jasné, že nech sa deje čokoľvek, presne toto je vec, ktorá je pravdivá. Existuje niekoľko fráz, niekoľko klišé, ktoré proste také sú a nech sa deje čokoľvek, tak také proste aj vždy budú. Jasné ako facka, že nakoniec to bude presne niečo, čo vás bude posúvať ďalej a s čím budete vedieť v každom jednom momente vášho života naozaj dokonale spolupracovať a dokonale sa posúvať ďalej, aj keď by ste to možno nikdy celkom nečakali. Keď ide o maličkosti, vždy však musíte byť dôsledný.
skok na skateboardu
Teraz sa jednoducho musíte postaviť za veci, ktoré sú pre vás naozaj veľmi dôležité a s ktorými môžete za každú cenu spolupracovať, nech sa proste deje čokoľvek. Aj keď je to možno smiešne, existuje veľmi veľa vecí, ktoré budú pre vás lepšie, ako ste kedykoľvek dúfali a tým si proste môžete byť viac, než len istý. Teraz sa len musíte sami za seba postaviť a dúfať, že aj keď sa vám to nezdá, všetko bude smerovať v prvom rade k tomu, aby boli veci naozaj dokonalé a perfektné. Keď však chcete, aby boli veci minimalistické, určite myslite aj na oblečenie. Vtedy pre vás bude dokonalé hlavne to, aby ste mali k dispozícii tričká bez potlače.
brýlatá žena
Jasné, že sú veci, ktoré sú pre vás naozaj dôležité, sú v prvom rade o tom, aby ste im verili a aby ste boli s nimi skutočne dokonale stotožnený. Aj keď je to smiešne, verte tomu, že sa v prvom rade musíte zamerať na seba a na to, čo je pre vás skutočne veľmi dôležité. Niekedy sa to nedá čakať, ale všetko, čo si vyberiete a čo si dáte na seba, bude znamenať viac, ako by ste kedykoľvek mysleli. Teraz už ide len o spôsob, ktorý bude pre vás skutočne vhodný. Takže, čo si vyberiete? Viete, čo bude naozaj najlepšie? Aj oblečenie môžete hovoriť o tom, čo je pre vás dôležité. Je to len o tom, čo ste skutočne rozhodnutý urobiť.